Και ξαφνικά μεταφερθήκαμε στο δάσος του παραμυθιού !
"Ωχ, είναι αργά!"  Τότε , μονομιάς , εξαφανίστηκε μέσα σε μία τρύπα.
Η Αλίκη απόρησε: "Πρέπει να βρω πού πηγαίνει το λευκό κουνέλι με τόση βιασύνη!"

Κάπως έτσι εμπνευστήκαμε την κεντρική ιδέα της βάπτισης της μικρής Βασιλικής ! Ξεκινώντας από το στήσιμο του προσκλητηρίου αποφασίσαμε να έχουμε ως αναφορά στο αγαπημένο μας παραμύθι μέσα από τις ρομαντικές τσαγιέρες , τα διάφορα περίτεχνα φλυτζάνια τσαγιού αλλά και τα παραμυθένια λουλούδια σε ροζ παστέλ και βεραμάν .
Έπειτα αρχίσαμε να συγκεντρώνουμε ιδέες όπου κουμπώνοντας η μια με την άλλη μας έδωσαν  το τελικό αποτέλεσμα του candy bar αλλά και του bar  δροσιστικών !
Στις 11 Αυγούστου λοιπόν στον ιερό ναό αγίου Νικολάου  στα λουτρά Αγίας Παρασκευής και ώρα 12.00 στήσαμε την αρχή του παραμυθιού της μικρής Βασιλικής ! Απίστευτες λιχουδιές όπως χρωματιστά macarons , στολισμένα  pop cakes , μπισκότα βουτύρου ,  θεματικά cupcakes αλλά και σοκολατένια χρωματιστά τρουφάκια ήταν εκεί για να γλυκάνουν τους καλεσμένους της βάπτισης . οι διάφορες συνθέσεις λουλουδιών σε κούνιες που κρέμονταν από τα δέντρα αλλά και πάνω στο τραπεζι ήταν αυτές που έδιναν ένα πιο κοριτσίστικο και ρομαντικό στυλ στην κάθε άλλο μαγευτική εικόνα ! Λίγο παραδίπλα βρισκόταν το bar δροσιστικών το οποίο ήταν εκεί για να δροσίσει τους μάρτυρες της βάπτισης τον πιο ζεστό μήνα του καλοκαιριού . Στο τέλος η μικρή Bασιλική ευχαρίστησε τους μεγάλους αυτής της παρέα δίνοντας τους μια μοναδική μπομπονιέρα κουτί όπου είχε μια πετσέτα με το μονόγραμμα του ονόματος της ένα αρωματικό χώρου και κουφέτα λιχουδιές !
Ωστόσο τους μικρούς μας φίλους περίμενε μια ακόμη μεγαλύτερη έκπληξη καθώς ένα lunchbox περίμενε τον καθένα μαζί με το παραμύθι της άλικης στην χωρά των θαυμάτων και 1 μπαλόνι !
Μια μάτια στις παρακάτω φωτογραφίες θα σας κάνει να γυρίσετε το κεφάλι πίσω να κοιτάξετε το ρολόι και να βρεθείτε στο ίδιο τραπέζι με τον καπελά ,τον λευκό λαγό , και την Αλίκη !